Hjem Skuta Utleie Historie Foto Linker Kontakt Kaperseilas 2016

Utleie

Hvor seiler vi

Adella har sin base ut fra Farsund og seiler hovedsaklig lokalt. Tidligere turer har også gått til Shetland, Skagen, Tyskland og England. En tur på vestlandet og videre nordover til Lofoten hvor Adella en gang for flere år siden seilte i fraktfart, er også spennende. Skal man på en slik tur kan man være med å assistere kapteinen med å seile skuta og daglige gjøremål.

 

 

Hva kan vi tilby

Servicekapasiteten i salonger er på inntil 20 personer, og passer til alle typer arrangementer. Her kan det serveres alt fra skipskost til eksklusive tre-retters middager, dette kan også ordnes av leietaker selv om ønskelig. Vi innehar skjenkebevilling med alle rettigheter.

Skuta egner seg også godt til team building, mindre seminarer eller presentasjoner. Adella er utrustet med audiovisuelle hjelpemidler. Adella er sertifisert for inntil 100 personer . På dekk kan man derfor ha coctailselskaper eller firmaturer hvor man kan få samlet kolleger, forretnings forbindelser og/eller venner.

Forslag til turer

Turer med Adella kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Bryllup, bursdager, jubileer,  vennetur,  firmatur, seminar, møter, seiltrening, sightseeing, havfiske m.m. Norskekysten er unik og kan by på rike naturopplevelser samtidig som den danner en naturlig ramme rundt våre turer. Ta turen som en ren rekreasjon, eller benytt den som en ramme for et faglig seminar. La venner, ansatte og forretningsforbindelser få oppleve mangfoldet i den norske kystkulturen og la skuta bli utgangspunktet for et slikt arrangement. Med en skute av "Adellas" størrelse og kvalitet er mulighetene mange.

Sertifiserte fartsområder

Skuta er sertifisert for fartsområde 1,2 ,3 og stor kystfart som defineres slik:

Max antall passasjerer = 100 i fartsområde 1,2 og 3

 Dvs:Innenskjærs fart hvor åpne havstrekninger på over 5 naut. mil ikke passeres.
Max antall passasjerer = 12 i fartsområde stor kystfart, dvs:
Fart langs den norske kyst  begrenset til en avstand av 20 nautiske mil fra kysten + enkelte svenske, danske og tyske farvann
For turer utover dette må man i hvert enkelt tilfelle søke Sjøfartsdirektoratet om fartstillatelse for enkeltreise.

Priser

Ta kontakt for pristilbud.

Copyright © Adella AS 2017